Steinvokteren

Amuletten 1, SteinvokterenTITTEL : STEINVOKTEREN

FORFATTER : KAZU KIBUISHI

Innlegget er skrevet Catrine Olsen Arnesen

Amuletten 1. Steinvokteren er første i en serie.

Søskenparet Emily og Navin flytter sammen med moren sin til et hus som har tilhørt familien i all tid. Hun vil gi barna en ny start etter at faren døde i en bilulykke for 2 år siden. Moren og Emily overlevde, Navin var ikke med.

Emily finner et rom som tilhørte oldefaren deres Silas i huset, han forsvant på mystisk vis og ingen har sett han siden. Hun legger hånden sin på et håndtrykk som hun finner og før hun vet ordet av det dukker det opp en amulett der hånden hennes hadde ligget. Den er vakker og hun får lyst å sette den på seg.

Samme natt våkner Emily av en stemme som forteller henne at familien hennes er i fare. Hun vekker de andre og de går ned i kjelleren for å se hvor stemmen kom i fra. Det nede dukker det opp et monster og det kidnappet moren deres. Monsteret prøver å ta Navin og Emily også men amuletten beskytter dem. Så får Emily høre stemmen igjen og den forteller at hvis de vil se moren igjen må de finne oldefaren Silas.

De legger ut på ferden for å finne Silas men de blir jaktet på. Det er noen som er ute etter amuletten. De får hjelp av assistenten til Silas. Han tar dem med hjem der oldefaren bor. Når de kommer frem oppdager de at oldefaren er nær døden og de oppdager også alt det han har skapt. Mange flotte og forundrete skapninger. Han forteller Emily at hun er den utvalgte og arving av amuletten og at han har troen på henne. Han hadde sviktet amuletten men det visste han at hun ikke kom til å gjøre. Hun kom til å få et valg om å enten ta i mot kraften fra amuletten eller la være. Uansett hva hun kom til å velge ville det bli konsekvenser og hun kom til å måtte ofre noe. De får også vite at amuletten inneholder en stein som kan gi eieren kraft til å herske over Alledia De kan først redde moren når de forstår amulettens kraft.

Forlag : Fontini

Sjekk om vi har tegneserien inne her!

 

 

Finn flere poster i samme tema:
, ,

Ingen kommentarer enda, bli den første!

Legg igjen en kommentar