Sommerkaos på gullkysten av Måns Gahrton og Johan Unenge

Sommerkaos på gullkystenFamilien Rantanen består av pappa Roger, mamma Ritva, storesøster Isadora og lillebror Ingo. Sammen driver de hotellet Den Gyldne Kløne. Nå som det er sommer er det egentlig høysesong for dem som driver hotell, men det er ikke akkurat slik det er på Den Gyldne Kløne… Det er ingen gjester, så Roger og Ingo pønsker ut en god ide for å få gjester! De setter opp et stort skilt ved motorveien hvor det står at hotellet ligger ved gullkysten og har en fantastisk sandstrand. Men det er ikke sant….

Til barnas stor fortvilelse må de hjelpe til med å kjøre trillebår med sand for å lage en sandstrand. Det er tungt, men etter at pappa ser hvor slitsomt dette er kommer han på en kjempe god ide! Han lager en sklie som kan frakte sand.

De første fire gjestene er damer som liker å spille bridge og være ute i solen, neste gjester er Isadora sine store helter, rockebandet Tinnitus. Og de siste gjestene er to barnefamilier med noen ordentlige skrikerunger! Det kreves mye jobb for at disse gjestene skal være fornøyd. Mamma, pappa og Isadora gjør alt de kan for å gjøre gjestene sine glade, mens Ingo er mest opptatt av å gi sin hemmelige venn, minigrisen Puslingen, mat.

Her skjer det masse morsomme ting, og vi kan jo bare gjette at dette blir en slitsom ferie for familien Rantanen….

Sjekk om vi har boka inne her!

[starrater tpl=10]

Finn flere poster i samme tema:
,

Ingen kommentarer enda, bli den første!

Legg igjen en kommentar