Pegasus og flammen

Pegasus og flammenTITTEL : PEGASUS OG FLAMMEN

FORFATTER : KATE O`HEARN

Innlegget er skrevet av Catrine Olsen Arnesen

Det er krig i Olympos, Niradene har angrepet dem med en hær og de ødelegger hele Olympos. Paelen arver vingesandalene til Merkur da han døde og Merkur ville at han skulle hjelpe til i krigen. Han måtte finne Pegasus. Det som skjer er at han finner hodelaget til Pegasus og en skadet Pegasus. Han får også se at flammen til Olympos var nesten slukket og uten den kan ikke Olympos eksistere.

Samtidig i menneskeverden bor Emily sammen med faren sin i New York city. Det har rammet er kraftig uvær over byen og faren hennes må jobbe mye siden han jobber i politiet. Strømmen har gått i hele byen men Emily later som hun ikke er redd. Hun hørte lyder fra taket og bestemte seg for å sjekke hva det var. Da oppdaget hun en enorm hvit hest med vinger. Hun kunne ikke tro sine egne øyne. Det var jo Pegasus fra mytologien som moren hadde fortelt henne om.

Paelen har blitt tatt til observasjon hos noen rare folk som stiller han masse spørsmål. Han blir ikke trodd og de oppdager på prøver at han ikke er et vanlig menneske.

Emily får se at Pegasus er skadet og hun må hjelpe han. Hun trenger hjelp og får med seg en gutt fra klassen sin som heter Joel. De hjelper Pegasus men forteller ikke faren til Emily om han. Faren forteller om den merkelige gutten Paelen. Emily og Joel skjønner etter hvert at han også må komme fra Olympos.

Det viser seg også at Niradene har fulgt etter til menneskeverden de også. Det byr på en masse problemer sammen med de som holder Paelen under observasjon. Pegasus har nemlig et oppdrag, de må finne Vestas datter å dra tilbake til Olympos å tenne flammen igjen ellers vil ingen av verdene overleve.

Finn flere poster i samme tema:

Ingen kommentarer enda, bli den første!

Legg igjen en kommentar