Kattekrigerne

Kattekrigerne - tilbake til villmarkenTITTEL : KATTEKRIGERNE – TILBAKE TIL VILLMARKEN

FORFATTER : ERIN HUNTER

Innlegget er skrevet av Catrine Olsen Arnesen

Dette er første boken i serien kattekrigerne. Den har blitt veldig populær og har blant annet tatt Harry Potter fansen med storm.

I boken møter vi Rødpus som er en vanlig huskatt. Han har blitt medlem av Tordenklanen. En av de fire klanene av villkatter som bor ute i skogen. Det er Tordenklanen, Vindklanen, Skyggeklanen og Elveklanen. De er i krig med hverandre og har hvert sitt territorium å jakte på. Det er lite mat og mange munner å mette.

Rødpus går i opplæring for å bli kattekriger. Han lærer fort og er faktisk flinkere enn noen av villkattene. Han får navnet Ildpote til han får sitt sanne krigernavn. Det viser seg at en av skyggeklanenes katter har forlatt klanen sin. Tordenklanen tar inn denne katten og håper på å få informasjon om Skyggeklanen.

Det viser seg at det er en forræder i Tordenklanen og Ildpote kjemper for å finne ut sannheten. To av Tordenklanens nestledere har blitt drept og Ildpote syns det er noe som ikke stemmer i klanen. De møter også masse motstand fra Skyggeklanen.

Vil Ildpote klare seg i villmarken? Hvem er venn og hvem er fiende?

Forlag : Juritzen Forlag

Sjekk om vi har boka inne her!

Finn flere poster i samme tema:

Ingen kommentarer enda, bli den første!

Legg igjen en kommentar