Kaoshjerte

KaoshjerteTITTEL : KAOSHJERTE

FORFATTER: LISE FORFANG GRIMNES

Innlegget er skrevet av Catrine Olsen Arnesen

 

Det er sommerferie og 16 år gamle Minja kan ikke huske hva hun har brukt store deler av den på. Når hun våkner er flere uker borte for henne og hun er forslått. Hun skulle jo egentlig være med på hytta til ei venninne men hadde hun vært der?

Telefonen til Minja ringer, det er søsteren til Josef. Hun lurer på om Minja vet hvor Josef er, han er borte og de finner han ingen steder. Minja blir veldig redd for Josef er bestevennen hennes. Hun prøver å forklare at hun ikke husker de siste ukene.

Ei jente som heter Lea tar kontakt med Minja, hun skriver akkurat som om de kjenner hverandre. Minja kan ikke huske noen Lea.

Minja begynner etter hvert å få igjen minnene sine, hun dro til Åslia for å prøve å bli kjent med mormoren sin. Mormoren ville ikke ha noe med henne å gjøre men hun møtte noen nye venner der. Det var også litt av noen mysterier i Åslia. Mormoren til Minja ble bergtatt av hulderfolket før Minja ble født sies det og at det er derfor hun er så merkelig nå i dag. Det sies at hulderfolket finnes også den dag i dag. Det er nok en hemmelighet et sted i Åslia og den vil Minja gjerne vil finne ut av. Kan hun egentlig stole på noen av de som bor der?

Var Josef med henne til Åslia? Hvor ble han av?

Forlag: Aschehoug

Sjekk om vi har boken inne her!

 

Finn flere poster i samme tema:
, ,

Ingen kommentarer enda, bli den første!

Legg igjen en kommentar