I morgen er alt mørkt, Marlens historie

I morgen er alt mørkt, Marlens historieTITTEL : I MORGEN ER ALT MØRKT, MARLENS HISTORIE

FORFATTER : SIGBJØRN MOSTUE

Innlegget er skrevet av Catrine Olsen Arnesen

Marlen befinner seg i en verden som holder på å gå under av MTG (Mutert Toyoplasma Gandi). Det er en organisme som gjør mennesker om til rasende drapsmaskiner. Moren til Marlen prøver å finne en kur mot MTG sammen med farmasøyter og bioingeniører over hele verden men det vanskelig for når man først finner parasitten er allerede hjernen ødelagt.

17. Mai kommer MTG til Marlens hjemby og hun, moren og stefaren Johan burde dra langt til fjells, komme seg unna. Prøve å overleve. Johan er i militæret og må være igjen og hjelpe de som er syke i byen. Moren vil ikke reise uten han. Marlen blir sint, hun liker ikke Johan engang og hun vet hvor farlig MTG er. Hun har studert og lest masse om denne parasitten på nettet. Hun prøver å overtale moren til at de skal reise i forveien.

Marlen og moren reiser for å si fra til Johan at de reiser i forveien og der får de se utbruddet av MTG med egne øyne. De må reise nå om de skal ha noen sjanse til å overleve. Johan har arbeidet sammen med Linda, moren til Brage. Hun er lege. Brage går i klassen til Marlen og hun er litt forelsket i han, bare at hun ikke vil innrømme det. Linda blir med Marlen, moren og Johan. De skal bare gjøre er lite stopp før de reiser. Hente resten av familien til Linda, Brage, søsteren og mannen. Da de kommer frem til familien til Linda sitt hus finner de mannen hennes død og det ligger igjen et brev fra Brage…

Dette er en frittstående oppfølger til u – prisvinneren Brages historie.

Forlag : Cappelen Damm

Sjekk om vi har boken inne her!

Sjekk om vi har E-boken inne her!

 

 

Finn flere poster i samme tema:
, ,

Ingen kommentarer enda, bli den første!

Legg igjen en kommentar