I morgen, da krigen kom av John Marsden

i morgen, da krigen komDet nærmer seg slutten på ferien, og Ellie og noen venner bestemmer seg for å dra på overnattingstur i villmarken. De vil utforske en fjellkløft som de kaller Hell, både fordi den ser ut som et stort hull rett ned, og fordi det ikke finnes noen vei ut eller inn.

Vennegjengen har en fin tur, og reiser tilbake etter noen dager. Den første gården de kommer til er Ellies, og der finner de utsultede sauer, døde hunder og en forlatt gård uten strøm eller telefon. De skjønner ingenting. Hva kan ha skjedd? De bestemmer seg for å reise videre til neste gård, for å se om de finner folk der som kan forklare hva som har skjedd.  Men nabogården er like tom.

Gjengen reiser videre mot byen, sniker seg nærmere for å se seg omkring. Og for et syn som møter dem! Mens de har vært isolert i Hell har et fremmed land invadert Australia. Alle innbyggerne er fanger, soldater med våpen går rundt i byen og stridsvogner kjører i gatene. Sjokkerte reiser ungdommene tilbake til Hell for å bestemme hva de skal gjøre. Overgi seg? Kjempe? Hva kan de egentlig gjøre?

Dette er den første boken i en serie hvor vi følger denne gjengens liv og opplevelser gjennom krigen.

Sjekk om vi har boka inne her!

Forlag: Jevelforlaget

[starrater tpl=10]

Finn flere poster i samme tema:
, ,

Ingen kommentarer enda, bli den første!

Legg igjen en kommentar