Fantastisk spenning!!

Phenomena

TITTEL : PHENOMENA

FORFATTER : RUBEN ELIASSEN

SKREVET AV CATRINE ARNESEN

Det finnes en spådom om to utvalgte alvebarn som skal fri folket sitt fra slaveri under mortokene og nedkjempe Tarkan. Visdommens fyrste og rettferdighetens konge og den andre frostens datter…

I denne boken møter vi alvebarna Ilke og Alk. De bor sammen med trollmannen Sha-ra og isbjørnen Arol. Foreldrene deres flyktet med dem like etter de ble født for å redde livet deres mot de slemme mortokene som holder alvene som slaver. Da Ilke og Alk ble født sendte foreldrene brev til Sha-ra og ba om hans hjelp. Han skulle hjelpe dem å ta vare på barna om de klarte å skjule graviditeten, noe de klarte.

Den natten de flyktet med alvebarna til Sha-ra hørte foreldrene at frostfyrsten Hisj skulle være ute fordi han ønsket seg et frostbarn som kunne oppfylle profetien i Phenomena. Han fant dem også og det endte med at Ilke ble et frostbarn. Da de kom frem til Sha-ra fortalte han at Ilke kom til å klare seg men at hun kom til å få spesielle evner. Han hadde en amulett som skulle hjelpe henne.

Sha-ra er den trollmannen som passer på boken Phenomena og mens alvebarna vokser opp forteller han dem om spådommen og historien om foreldrene og hvordan de havnet hos han. Han forteller dem også at de er de utvalgte. De må klare å oppfylle profetien og Sha-ra skal hjelpe dem. De må gjøre dette mens de enda er barn og har et uskyldig sinn og rene tanker.

Sammen med Sha-ra og Arol legger de ut på reisen om å oppfylle profetien og redde folket sitt og hele verden fra Tarkans ondskap.

Finn flere poster i samme tema:
,

Ingen kommentarer enda, bli den første!

Legg igjen en kommentar