Det syngende gulvet

syngende gulvetTITTEL: DET SYNGENDE GULVET

FORFATTER: LIAN HEARN

Innlegget er skrevet av Till Zhang ved Tråstad ungdomsskole.

Det syngende gulvet er første bok i en lovende trilogi som tar oss tilbake til gamle Japan. I sin sorte borg i hovedstaden Inuyama, hersker krigsherren Iida Sadamu over mesteparten av landet. Der har han fått konstruert et syngende gulv. Det er laget sånn at hver gang noe berører det, begynner det å synge. Ingen snikmorder kan komme nær han uten at det blir hørt.
Ikke langt unna, i en liten og godt gjemt landsby i fjellene, bor en gutt kalt Takeo. Han er oppfostret blant de Skjulte, og kjenner bare fred. Ved noe som ser ut som en ren tilfeldighet, blir Takeos liv reddet av Otori Shigeru, som hjelper han å oppdage sin virkelige identitet og hemmeligheter som gir han kreftene til en dødelig snikmorder. Dette er starten på en lang reise som vil lede han innenfor murene som omgir Inuyama. Takeo, som Shigeru er begge drevet av et intenst ønske om hevn og fred.
Det syngende gulvet er godt fortalt, og er en bok om krig, hat, hevn, kjærlighet og svik. Grusomme klankriger, ekstreme sverdkamper, overnaturlige mystiske krefter og den magiske kjærligheten beskriver innholdet i Det syngende gulvet.

Lian Hearn tar spennende til et nytt nivå.

Sjekk om vi har boka inne her!

 

Forlag: CappelenDamm

Finn flere poster i samme tema:
,

Ingen kommentarer enda, bli den første!

Legg igjen en kommentar